Početna / Završena krstarenja / Istočni Mediteran

Istočni Mediteran

Costa Venezia

30. april 2022. - 08. maj 2022.

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
AVIO PREVOZ
HOTEL
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

999€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

1099€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

1199€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: Costa Cruises

Brod: Costa Venezia

Luka polaska: Istanbul, Turska

Države na krstarenju: Turska, Grčka

Aranžman uključuje

  • Povratna avio karta sa uključenim aerodromskim taksama
  • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u Istanbulu
  • 8-dnevno krstarenje na brodu Costa Venezia
  • Lučke takse u iznosu od 150€

Dodatne Pogodnosti

  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom

Sve uključeno u cijenu!

Avio karte, transferi, vodič, noćenje u Istanbulu, krstarenje, lučke takse...

Krstarite Istočnim Mediteranom i posjetite Istanbul, Izmir, Bodrum, Mikonos i Atinu sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Istanbulu, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

Costa Venezia pripada brodovima klase Vista i sagrađen je 2019. godine u brodogradilištu Fincantieri u Monfalkoneu uz cijenu izgradnje od oko 780 miliona eura. Brod je dugačak 323m, širok 37m, sa bruto tonažom od 135.500tn i maksimalnom brzinom od 22 čvorova. Brod ima ukupno 16 paluba, od kojih je 13 dostupno putnicima, sa ukupno 2116 kabina i maksimalnim kapacitetom od oko 5000 putnika o kojima se brine posada od oko 1400 članova. Kada su ukrašavali unutrašnjost broda, inspiracija dizajnerima je bila vanvremenska ljepota pomorske republike Venecije i njena slavna prošlost, pa tako možemo vidjeti motive italijanske gotike, renesanse i baroka i sveprisutnim ambijentom čuvenog karnevala.

Costa Venezia nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: centralna zona Piazza San Marco, Marco Polo Restaurant, Canal Grande Restaurant, Lido Marketplace Buffet Restaurant, bazeni, đakuziji, teretana, sportski tereni za košarku i odbojku, mini golf, Bellezza spa... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se Teatre Rosso na tri nivoa, Masque Lounge, Teens Lounge, Gondola Lounge, Disco, Casino Dea Bendata, barovi i saloni, cigar bar.

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude