Početna / Završena krstarenja / Južni Karibi

Južni Karibi

MSC Seaside

13. januar 2024. - 29. januar 2024.

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
AVIO PREVOZ
HOTEL
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

3799€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

3999€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

4199€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: MSC Cruises

Brod: MSC Seaside

Luka polaska: Pointe-à-Pitre, Guadeloupe

Države na krstarenju: Guadeloupe, Dominica, St. Maarten, Antigua and Barbuda, Saint Kitts and Nevis, Martinique, Guadeloupe, Barbados, Saint Vincent and The Grenadines, Grenada, Saint Lucia

Aranžman uključuje

  • Povratna avio karta sa uključenim aerodromskim taksama
  • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* na Gvadelupu
  • 15-dnevno krstarenje na brodu MSC Seaside
  • Lučke takse u iznosu od 280€
  • Napojnice za brodsko osoblje

Dodatne Pogodnosti

  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom

Sve uključeno u cenu!

Avio karte, transferi, vodič, noćenje na Gvadelupu, krstarenje, lučke takse, napojnice za brodsko osoblje...

Krstarite Južnim Karibima sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem na Gvadelupu, vodičem, 15-dnevnim krstarenjem, lučkim taksama i napojnicama za brodsko osoblje.

MSC Seaside je noviji brod kompanije MSC porinut 2017. godine, uz cenu izgradnje od oko 700 miliona evra. Brod je dugačak 323m i ima kapacitet od oko 4500 putnika i oko 1400 članova posade. Brod je dizajniran tako da ste istovremeno bliži i moru i suncu kao nikad pre. Jedinstvena promenada, koja gotovo da dodiruje okean, okružuje ceo brod i omogućava vam veoma lak pristup restoranima, bazenima i staklenoj kuli sa veličanstvenim pogledom. Ovaj ploveći grad ima čak devet restorana u kojima kuvaju renomirani kuvari. MSC kompanija dolazi iz Italije, a to znači da vrlo cene hranu i da im je ona i stil života. Zato je na brodu MSC Seaside akcenat stavljen na vrhunsku gastronomiju, bilo da je reč o morskoj hrani, slatkišima, francuskoj kuhinji, do neverovatnih gastronomskih čarolija u režiji inovativnog šefa Roy-a Yamaguchi-ja.

MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Seaside nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni, teretana, sportski tereni... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude