Početna / Završena krstarenja / Zapadni Mediteran

Zapadni Mediteran

MSC Seaside

22. oktobar 2022. - 29. oktobar 2022.

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
AVIO PREVOZ
HOTEL
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

949€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

1049€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

1149€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: MSC Cruises

Brod: MSC Seaside

Luka polaska: Rim, Italija

Države na krstarenju: Italija, Španija, Francuska

Aranžman uključuje

  • Povratna avio karta sa uključenim aerodromskim taksama
  • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Rimu
  • 7-dnevno krstarenje na brodu MSC Seaside
  • Lučke takse u iznosu od 120€
  • Obavezna MSC polisa Covid-19 zdravstvenog osiguranja u iznosu od 25€

Dodatne Pogodnosti

  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Razgledanje Rima i Đenove
  • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom

Sve uključeno u cijenu!

Avio karte, transferi, vodič, noćenje u Rimu, krstarenje, lučke takse...

Krstarite Zapadnim Mediteranom i posjetite Rim, Palermo, Ibicu, Valensiju, Marsej i Đenovu sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Rimu, vodičem, razgledanjem Rima i Đenove, 7-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

MSC Seaside je noviji brod kompanije MSC porinut 2017. godine, uz cenu izgradnje od oko 700 miliona evra. Brod je dugačak 323m i ima kapacitet od oko 4500 putnika i oko 1400 članova posade. Brod je dizajniran tako da ste istovremeno bliži i moru i suncu kao nikad pre. Jedinstvena promenada, koja gotovo da dodiruje okean, okružuje ceo brod i omogućava vam veoma lak pristup restoranima, bazenima i staklenoj kuli sa veličanstvenim pogledom. Ovaj ploveći grad ima čak devet restorana u kojima kuvaju renomirani kuvari, ali i vrlo fleksibilni raspored - jer vam je 20 časova dnevno otvoren švedski sto, pa vaše obroke možete prilagođavati samo svom vremenu.

MSC kompanija dolazi iz Italije, a to znači da vrlo cene hranu i da im je ona i stil života. Zato je na brodu MSC Seaside akcenat stavljen na vrhunsku gastronomiju, bilo da je reč o morskoj hrani, slatkišima (Venchi, italijanski brend luksuzne čokolade koji postoji još od 1878. godine na brodu nudi pravi italijanski sladoled i čokoladu koji se prave na brodu), francuskoj kuhinji, do neverovatnih gastronomskih čarolija u režiji inovativnog šefa Roy-a Yamaguchi-ja (američki poznati kuvar, vlasnik 30 restorana, tv lice, kulinarski vizionar) koji sprema teppanyaki roštilj pred vašim očima, suši ili neku čudesnu mešavinu. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Seaside nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni, teretana, sportski tereni... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude