Početna / Završena krstarenja / Zapadni Mediteran

Zapadni Mediteran

MSC Seaview

28. april 2023. - 06. maj 2023.

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
AVIO PREVOZ
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

1099€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

1199€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

1299€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: MSC Cruises

Brod: MSC Seaview

Luka polaska: Barselona, Španija

Države na krstarenju: Španija, Francuska, Italija

Aranžman uključuje

  • Povratna avio karta sa uključenim aerodromskim taksama
  • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Barseloni
  • 8-dnevno krstarenje na brodu MSC Seaview
  • Lučke takse u iznosu od 140€

Dodatne Pogodnosti

  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom

Sve uključeno u cijenu!

Avio karte, transferi, vodič, noćenje u Barseloni, krstarenje, lučke takse...

Krstarite Zapadnim Mediteranom i posjetite Barselonu, Kan, Đenovu, La Speciju, Rim i Majorku sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Barseloni, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

MSC Seaview je noviji brod kompanije MSC porinut 2018. godine, uz cijenu izgradnje od oko 700 miliona eura. Brod je dugačak 323m i ima kapacitet od oko 4500 putnika i oko 1400 članova posade. Brod je dizajniran tako da ste istovremeno bliži i moru i suncu kao nikad prije. Jedinstvena promenada, koja gotovo da dodiruje okean, okružuje cio brod i omogućava vam veoma lak pristup restoranima, bazenima i staklenoj kuli sa veličanstvenim pogledom. Ovaj ploveći grad ima čak devet restorana u kojima kuvaju renomirani kuvari, ali i vrlo fleksibilni raspored - jer vam je 20 časova dnevno otvoren švedski sto, pa vaše obroke možete prilagođavati samo svom vremenu.

MSC kompanija dolazi iz Italije, a to znači da vrlo cijene hranu i da im je ona i stil života. Zato je na brodu MSC Seaview akcenat stavljen na vrhunsku gastronomiju, bilo da je riječ o morskoj hrani, slatkišima, francuskoj kuhinji, do nevjerovatnih gastronomskih čarolija u režiji inovativnog šefa Roy-a Yamaguchi-ja. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Seaview nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni, teretana, sportski tereni... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude