Početna / Završena krstarenja / 35 dana do Južne Afrike

35 dana do Južne Afrike

MSC Sinfonia

15. novembar 2022. - 19. decembar 2022.

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
PREVOZ AUTOBUSOM
AVIO PREVOZ
HOTEL
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

2899€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

2999€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

3499€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: MSC Cruises

Brod: MSC Sinfonia

Luka polaska: Venecija, Italija

Države na krstarenju: Italija, Hrvatska, Grčka, Egipat, Saudijska Arabija, Sejšeli, Mauricijus, Reunion, Južna Afrika

Aranžman uključuje

  • Autobuski prevoz do Venecije
  • Povratni avio prevoz iz Kejptauna
  • Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Kejptaunu
  • 31-dnevno krstarenje na brodu MSC Sinfonia
  • Lučke takse u iznosu od 210€
  • Obavezna MSC polisa Covid-19 zdravstvenog osiguranja u iznosu od 29€

Dodatne Pogodnosti

  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Svi transferi luka - hotel - aerodrom

Sve uključeno u cijenu!

Autobuski prevoz do Venecije, avionski prevoz iz Kejptauna, transferi, vodič, dva noćenja u Kejptaunu, krstarenje, lučke takse...

Krstarite od Mediterana do Južne Afrike sa prolaskom kroz Suecki kanal i posjetite Italiju, Hrvatsku, Grčku, Egipat, Saudijsku Arabiju, Sejšele, Mauricijus, Reunion i Južnu Afriku sa organizovanim autobuskim prevozom do Venecije, organizovanim povratnim avio prevozom iz Kejptauna, svim transferima, dva noćenja u Kejptaunu, vodičem, 31-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

MSC Sinfonia je brod kompanije MSC klase Lirica sagrađen u brodogradilištu Chantiers de l'Atlantique u mjestu Saint-Nazaire u Francuskoj i porinut je 2002. godine. Brod je dugačak 275m, širok 32m i visok 54m, sa bruto tonažom od 65.542tn i maksimalnom brzinom od 21,1 čvorova. Brod ima ukupno 13 paluba, od kojih je devet dostupno putnicima, sa ukupno 980 kabina sa maksimalnim kapacitetom od oko 2100 putnika o kojima se brine posada od 730 članova. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju.

MSC Sinfonia nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: glavni restorani Il Covo (paluba 6) i Il Galeone (paluba 5), buffet restoran La Terrazza, bazen i đakuziji i teretana (paluba 11), sportski tereni... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu (palube 11 i 12) i video igrice (paluba 6). Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište Teatro San Carlo (palube 5 i 6 - 557 sjedišta), kazino Sanremo (paluba 6), diskoteka (paluba 12), barovi i saloni (palube 5 i 6), prodavnice (paluba 5)... U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa (paluba 11). Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude