Mediteran

MSC Splendida

24. septembar 2021 - 02. oktobar 2021

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
PREVOZ AUTOBUSOM
HOTEL
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

449€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

499€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

549€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: MSC Cruises

Brod: MSC Splendida

Luka polaska: Trst, Italija

Države na krstarenju: Italija, Hrvatska

Aranžman uključuje

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Beograd - Trst i Đenova - Beograd
  • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Trstu
  • 7-dnevno krstarenje na brodu MSC Splendida
  • Lučke takse u iznosu od 120,00€

Dodatne Pogodnosti

  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Razgledanje Trsta i Đenove
  • Posjeta Serravalle Designer Outlet-a

Sve uključeno u cenu!

Autobuski prevoz, vodič, noćenje u Trstu, krstarenje, lučke takse...

Posetite Trst, Dubrovnik, Brindizi, Rim, Đenovu i Serravalle Designer Outlet sa organizovanim povratnim autobuskim prevozom iz Beograda, razgledanjem Trsta i Đenove, noćenjem u Trstu, vodičem, 7-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

MSC Splendida je drugi po redu brod Fantasia klase MSC kompanije porinut 2009. godine. Njegovo ime odražava "lepotu i eleganciju" broda, kao što je i krsna kuma MSC Splendide, čuvena Sofija Loren. Sagrađen je u brodogradilištu STX Europe u mestu Saint-Nazaire po ceni od oko 550 miliona dolara. Brod je dugačak 333m, širok 38m, visok 67m, sa bruto tonažom od 137.936 tona i maksimalnom brzinom od 23 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je nešto više od 3800 putnika u 1637 kabina, o kojima se brine posada od oko 1370 članova.

MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju.

MSC Splendida na 18 paluba, od toga 14 dostupnih za putnike, nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: dva a-la-carte restorana (La Reggia i Villa Verde) na petoj i šestoj palubi, dva buffet restorana (Bora Bora i Pago Pago) na 14-oj palubi, pet bazena (jedan sa pokretnim krovom), 12 đakuzija, teretanu, sportske terene za košarku, odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban LEGO deo samo za njihovu igru i zabavu, a posebno je atraktivan simulator vožnje Formulom 1. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se Strand pozorište sa 1600 sedišta, 4D bioskop, mini kuglana, diskoteka Club 33, kazino Royal Palm, 20 barova i salona, cigar bar, prodavnice i suvenirnica...

Na brodu su dostupni uz doplatu bežični internet, medicinski centar, usluga pranja i peglanja veša. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu (uz doplatu).

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude