Početna / Završena krstarenja / Zapadni Mediteran

Zapadni Mediteran

MSC World Europa

23. oktobar 2023. - 29. oktobar 2023.

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
AVIO PREVOZ
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

999€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

1149€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

1199/1399€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: MSC Cruises

Brod: MSC World Europa

Luka polaska: Napulj, Italija

Države na krstarenju: Italija, Malta, Španija, Francuska

Aranžman uključuje

  • Povratna avio karta sa uključenim aerodromskim taksama
  • 7-dnevno krstarenje na brodu MSC World Europa
  • Lučke takse u iznosu od 120€

Dodatne Pogodnosti

  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Svi transferi aerodrom - luka - aerodrom

Sve uključeno u cijenu!

Avio karte, transferi, vodič, krstarenje, lučke takse...

Krstarite Zapadnim Mediteranom i posjetite Napulj, Siciliju, Maltu, Barselonu, Marsej i Đenovu sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, vodičem, 7-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

MSC World Europa je najnoviji i najveći brod kompanije MSC i prvi je brod klase World. Sagrađen je u brodogradilištu Chantiers de l'Atlantique u mjestu Saint-Nazaire u Francuskoj, uz cijenu izgradnje od preko milijardu eura i porinut je 2022. godine. Brod je dugačak 333m, širok 47m, visok 68m, sa bruto tonažom od 215.863 tona i maksimalnom brzinom od 22,7 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je nešto više od 6500 putnika u 2700 kabina, o kojima se brine posada od 2200 članova. MSC kompanija dolazi iz Italije, a to znači da vrlo cijene hranu i da im je ona i stil života. Zato je na brodu MSC World Europa akcenat stavljen na vrhunsku gastronomiju, bilo da je reč o morskoj hrani, slatkišima, francuskoj kuhinji, do nevjerovatnih gastronomskih čarolija u režiji inovativnog šefa Roy-a Yamaguchi-ja.

MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC World Europa nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni, teretana, sportski tereni... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude