Početna / Završena krstarenja / Zapadni Mediteran

Zapadni Mediteran

Wonder of the Seas

22. septembar 2022. - 30. septembar 2022.

KRSTARENJE
LUČKE TAKSE
AVIO PREVOZ
HOTEL
VODIČ
BONUS POGODNOSTI

UNUTRAŠNJA KABINA od

1499€
Po osobi

PROZORSKA KABINA od

1699€
Po osobi

BALKONSKA KABINA od

1899€
Po osobi

Detalji krstarenja

Krstarenje

Kompanija: Royal Caribbean

Brod: Wonder of the Seas

Luka polaska: Rim, Italija

Države na krstarenju: Italija, Španija, Francuska

Aranžman uključuje

  • Povratna avio karta sa uključenim aerodromskim taksama
  • Noćenje sa doručkom u hotelu sa 4* u Rimu
  • Lučke takse u iznosu od 285€

Dodatne Pogodnosti

  • Razgledanje Rima
  • Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
  • Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom

Sve uključeno u cijenu!

Avio karte, transferi, vodič, noćenje u Rimu, krstarenje, lučke takse...

Krstarite Zapadnim Mediteranom i posjetite Rim, Napulj, Barselonu, Majorku, Marsej i La Speciju sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Rimu, razgledanjem Rima, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama.

Wonder of the Seas je najnoviji brod kompanije Royal Caribbean klase Oasis, sagrađen u brodogradilištu Chantiers de l’Atlantique u mjestu Saint-Naizaire u Francuskoj, uz cijenu izgradnje od oko 1,2 milijarde eura. Ovo "Čudo na moru" kako glasi prevod, porinuto je u martu 2022. godine i trenutno je najskuplji i najveći kruzer koji plovi morima. Brod je dugačak 362m i širok 64m, sa bruto tonažom od 236.857 tona i maksimalnom brzinom od 22 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je nešto više od 6000 putnika u 2867 kabina, o kojima se brine posada od 2300 članova.

Wonder of the Seas na 18 paluba, od kojih je 16 dostupno putnicima, nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni i vodeni park, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni Vitality Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu.

Wonder of the Seas ima osam "komšiluka" - Central Park, Boardwalk, Pool and Sports Zone, Entertainment Place, Royal Promenade, Vitality Spa and Fitness, Youth Zone i Suite Class Neighborhood. Central Park će biti prvi pravi park na moru sa oko 20.000 biljaka, specijalizovanim restoranima i luksuznim prodavnicama. Gosti tokom dana mogu uživati u ovoj otvorenoj oazi, a u večernjim satima u živoj muzici pod zvezdama. Boardwalk se nalazi na otvorenom prostoru u zadnjem dijelu broda sa jedinstvenim sadržajima: karusel, stijena za penjanje i AquaTheater. U komšiluku bazeni i sport se nalaze FlowRider surf simulator, bazeni i đakuziji, zip line i visoki tobogan Ultimate Abyss. U ovom dijelu se nalaze i tereni za košarku, odbojku i mini golf. U Royal Theatre se u večernjim satima održavaju spektakularne predstave u stilu Broadway-a i Las Vegasa. Ovde se nalazi i klizalište i Spotlight Karaoke. U srcu broda se smjestila Royal Promenade sa prodavnicama, restoranima i zabavnim sadržajima. Ovaj brod nudi vrhunski doživljaj krstarenja uz sjajnu uslugu i nezaboravne sadržaje.

REZERVIŠI KABINU
Pogledajte Ostale Ponude